Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/06/06/apeljatsiinii-sud-kirovogradschini-zakupivsja-dorogim-benzinom-proignoruvavshi-deshevshi-propozitsii.htm
новини, 6 червня 2018

Апеляційний суд Кіровоградщини закупився дорогим бензином проігнорувавши дешевші пропозиції


Апеляційний суд Кіровоградської області домовився про поставку палива з одним із найдорожчих постачальників регіону. Відповідний договір, щодо придбання 2000 літрів бензину А-95, який замовник отримуватиме поступово до кінця поточного року, було підписано з ТОВ «Нафтотрейд Ресурс» учора, 5-го червня. Конкурентні торги при цьому Замовник не проводив, обравши підрядника на власний розсуд - повідомляє ЦМ "Прозоро".


Згідно опублікованої в системі ProZorro інформації, загальна вартість договору склала 63,9 тисяч гривень. Відповідно 1 літр палива коштуватиме суду 31,95 гривень. 


За умовами договору ТОВ «Нафтотрейд Ресурс», яке представлене автозаправними станціями «WOG», відпускатиме бензин за картками після отримання від Апеляційного суду 100% передоплати.


Станом на сьогодні ціни на АЗС «WOG» є практично найвищими на території Кіровоградської області. Дорожче продають паливо лише на автозаправних станціях «ОККО». Загалом, за даними порталу Vseazs.com, середня ціна на бензин А-95 по області складає 29,74 грн/л. При цьому на заправних станціях «RUR», яких у місті налічується три, дане паливо можна придбати ще дешевше – 28,49 грн/л. У разі вибору даного підрядника суду вдалось би заощадити 6,92 тисячі гривень.


Минулоріч Апеляційний суд вже замовляв у «Нафтотрейд Ресурс» таку ж кількість палива. Однак тоді за 2 тисячі літрів бензину суд заплатив на майже 5 тисяч менше – 58,98 тисяч гривень.


987Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: