Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/24/na-kirovogradschini-za-rik-stalo-vdvichi-bilshe-milioneriv.htm
новини, 24 травня 2018

На Кіровоградщині за рік стало вдвічі більше мільйонерів


За результатами кампанії декларування доходів, отриманих у 2017 році, понад один мільйон гривень вдалося заробити 47 жителям Кіровоградської області. У минулому році мільйонерів було 22 - повідомляють Олександрійські новини.


Про це повідомила заступник начальника ГУ ДФС у Кіровоградській області Тетяна Гавренкова в інтерв’ю телеканалу "ТТV", передає прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області.


Мільйонери Кіровоградщини задекларували 321 млн грн доходів, основними з яких були інвестиційний прибуток, іноземні доходи, доходи від продажу рухомого та нерухомого майна.


За результатами цьогорічної деклараційної кампанії мешканці області подали майже 31 тисячу декларацій, загальна сума задекларованого доходу склала 820 мільйонів гривень. Це на 56% більше, ніж за відповідний період минулого року.


"Сплаті підлягає 45,6 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб та 5,3 мільйона гривень військового збору", - відзначають податківці.


фото - glavcom.ua

954Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: