Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/05/24/na-kirovogradschini-sbu-zatrimala-na-vimaganni-eks-komunalschika.htm
новини, 24 травня 2018

На Кіровоградщині СБУ затримала на вимаганні екс-комунальщика



Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом військової прокуратури викрили на одержанні неправомірної вигоди колишнього керівника комунального підприємства одного з районів Кіровоградської області.


Правоохоронці встановили, що колишній посадовець вимагав від місцевого підприємця вісімдесят п’ять тисяч гривень. За вказану суму ділок обіцяв нібито вплинути на рішенняодного з керівників районної влади щодо передачі в оренду приміщення, яке перебуває у комунальній власності.


Співробітники СБУ затримали зловмисниказгідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України у власному помешканні після одержання першої частини неправомірної вигоди у розмірі сорока тисяч гривень.


Наразі вирішується питання щодо оголошення фігуранту справи про підозру в скоєнні злочину передбаченого ч.2 ст. 369-2 Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу.У рамках відкритого кримінального провадження тривають невідкладні слідчі дії для встановлення інших осіб, причетних до протиправної діяльності.


783Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: