Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/19/za-vihidni-na-kirovogradschini-trapilos-30-dtp.htm
новини, 19 березня 2018

За вихідні на Кіровоградщині трапилось 30 ДТП


Цими вихідними, 17-18 березня, патрульні отримали 13 повідомлень про вчинення дорожньо-транспортних пригод в Кропивницькому. З них 3 автопригоди оформили інспектори та в 10 випадках керманичі дійшли обопільної згоди і склали європротокол. На щастя ніхто не постраждав - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


На автошляхах Кіровоградської області охоронці порядку зафіксували 30 дорожньо-транспортних пригод, 2 ДТП – з травмованими, де зазнали ушкоджень 4 людини.


Загалом вартові порядку надали допомогу десяткам водіїв, які потрапили у скрутне становище у зв’язку з негодою. Так, в ніч з 16 на 17 березня кропивницькі активісти «Волонтерської групи Павла Кучеренка» буксирували військову автівку із селища Золоте до найближчої СТО міста Крипивницький. Згодом у автомобіля сів акумулятор і не було можливості увімкнути аварійну світлову сигналізацію. Патрульні екіпажі весь цей час супроводжували волонтерів до їх кінцевого пункту – станції технічного обслуговування.


Волонтери висловили патрульним щиру вдячність за співпрацю, розуміння та підтримку: - «Сьогодні 3 рота УПП Кіровоградської області ще раз довела, що поліція, дійсно, з народом», - наголосив Павло Кучеренко.


З погіршенням погодних умов звертаємося до всіх учасників дорожнього руху із проханням бути максимально уважними та обережними на дорозі: користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції, правил маневрування, не перевищуйте швидкість, рухайтеся з увімкненими ліхтарями в умовах недостатньої видимості.


1113Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: