Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/19/u-blagovischenskomu-bezrobitni-vchilis-pratsjuvati-z-dzherelami-informatsii-pro-vakansii.htm
новини, 19 березня 2018

У Благовіщенському безробітні вчились працювати з джерелами інформації про вакансії


Одним з найважливіших аспектів під час пошуку роботи є знання джерел вакансій та вміння правильно їх використовувати. Саме достатня кількість таких джерел дає можливість забезпечити безробітну людину активною діяльністю на ринку праці та успіхом у пошуках роботи.


У Благовіщенському районному центрі зайнятості,для зареєстрованих безробітних, регулярнопроводяться семінари «Техніка пошуку роботи. Використання джерел інформації про вакансії». Основною метою заходу є ознайомлення учасників семінару з основними джерелами інформації про вакансії, їх перевагами і недоліками,необхідністю їх щоденного опрацювання.


Протягом січня-лютого 2018 року  проведено 6 таких семінарів, які відвідали близько 90 безробітних. та засвоїли інформацію про ефективний пошук роботи. Це не лише вивчення оголошень про роботу в ЗМІ, мережі Інтернет чи на стендах у центрі зайнятості, а й безпосереднє звернення до роботодавця, відвідування днів кар’єри, ярмарків вакансій, звернення по допомогу до родичів, знайомих, друзів.


Правильне використання вказаних джерел інформації дозволяє відшукати не тільки актуальні вакансії, але й «приховані» (такі, що з`являться найближчим часом).Головне, щоб сама інформація була перевірена, актуальна і надавала можливість легального працевлаштування.


      

1159Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: