Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/19/shkoljari-vchilis-otsinjuvati-vlasni-profesiini-mozhlivosti-ta-zdibnosti.htm
новини, 19 березня 2018

Школярі вчились оцінювати власні професійні можливості та здібності



У житті кожної людини є момент, коли необхідно прийняти для себе одне з найважливіших рішень – вибрати справу до душі і за покликанням, тобто професію.


Вибір професії, вступ до самостійного трудового життя іноді недаремно називають другим народженням. Адже від того, наскільки правильно зроблено вибір професії, залежить громадська цінність людини, її місце у суспільстві, задоволеність професійною діяльністю, фізичне і психологічне здоров'я.


Тож нещодавно провідними фахівцями з профорієнтації  Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості були проведені інтерактивні заходи для учнівської молоді 8-9 класів комунального закладу «Миколаївське НВО» та Назарівської філії комунального закладу «Карлівське НВО».


Школярі отримали інформацію про професії, які є актуальними у нашому регіоні,вимоги та особливості сучасного ринку праці, ознайомилися з формулою вдалого професійного вибору, типовими помилками при виборі професії та порадами щодо їх уникнення. Старшокласники переглянули відеоролики професійного спрямування, у яких було зроблено  акцент на важливості вибору майбутньої професії таактивно брали участь у профорієнтаційних  іграх та конкурсах.


Таким чином, завдяки виїзному профорієнтаційному заходу Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, учні 8-9 класів зможуть краще зорієнтуватися у широкому колі професій, оцінити свої можливості і здібності та обрати майбутню професію.

             


1133Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: