Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/19/na-oleksandriischini-silski-meshkantsi-znaiomilis-z-poslugami-sluzhbi-zainjatosti.htm
новини, 19 березня 2018

На Олександрійщині сільські мешканці знайомились з послугами служби зайнятості


Нещодавно фахівці Олександрійського міськрайонного центру зайнятості провели, під загальною назвою «День соціального партнерства»,Виїзний день центру зайнятості у Звенигородській сільській раді та виїзну акцію з професійної орієнтації шкільної молоді у Навчально-виховному комплексі «Звенигородський ЗНЗ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» Олександрійської міської ради.


У рамках заходу в Звенигородській сільській раді, фахівці центру зайнятості ознайомили присутніх із спектром послуг, які надає служба зайнятості як зайнятому так і  незайнятому населенню. Зокрема, увагу присутніх було акцентовано на тому, що офіційне працевлаштування є гарантією соціального захисту держави від нещасних випадків, тимчасової непрацездатності і врешті решт – це гідна пенсія у поважному віці. Також незайняті трудовою діяльністю мешканці сільської територіальної громади дізнались про ситуацію на регіональному ринку праці та актуальні вакансії.


Старшокласники Звенигородського загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ступенів відвідали профорієнтаційний урок «Професії майбутнього», на якому ознайомились з профорієнтаційними послугами, які надає служба зайнятості учням навчальних закладів. Крім того, школярі дізналися про психологічні особливості вибору професії й отримали поради стосовно майбутніх професійних уподобань.Загалом у заходахузяли участь два представникиЗвенигородської сільської ради, 4 педагогічних працівники, 40 школярів та 16безробітних сільських жителів.


Таким чином, презентація послуг служби зайнятості та проведення різноманітних семінарів, є вагомим стимулом до ефективного пошуку роботи безробітними, а також плідної співпраці з роботодавцями.


839Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: