Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/19/-oleksandrija-priimala-vdoma-lvivski-karpati-.htm
новини, 19 березня 2018

"Олександрія" приймала вдома львівські "Карпати"


У неділю, 18 березня, "Олександрія" приймала вдома львівські "Карпати". Матч довелося проводити у снігопад, тож обидві команди протистояли і супернику, і негоді. "Олександрія" відкрила рахунок, але втримати перевагу не змогла - повідомляють "Олександрійські новини".


Перший небезпечний момент господарі поля створили на 34-ій хвилині, однак м'яч після удару Гітченка пролетів вище воріт. У першому та другому таймі обидві команди мали по кілька моментів, але відкрити рахунок вдалося лише на 71-ій хвилині. Після розіграшу стандарту Віталій Пономар замкнув передачу партнера і переправив м'яч у ворота "Карпат".


Після пропущеного голу львів'яни активізувалися і в контратаці на 77-ій хвилині Мар'ян Швед зрівняв рахунок. У компенсований час "Карпати" могли подвоїти рахунок, та м'яч пройшов вище воріт. Фінальний свисток зафіксував нічию - 1:1.



На післяматчевій прес-конференції Володимир Шаран назвав такий рахунок закономірним: "Дві команди хотіли перемогти у цьому поєдинку на важкому засніженому футбольному полі. Враховуючи ті моменти, які були біля наших воріт і воріт суперника, закономірним є нічийний результат".


Наставник "Олександрії" сказав, що задоволений бажанням його підопічних перемогти та їхньою самовіддачею. Проте, за його словами, треба було реалізовувати свої моменти.


"Вважаю, що при рахунку 1:0 треба було забивати другий м'яч, і тоді б зняли питання про переможця сьогоднішнього поєдинку… Я думаю, що перемоги у нас ще попереду будуть обов'язково, тому що турнірне становище, скажімо так, хитке", - відзначив коуч "Олександрії".


Фото: Володимир Шараєвський і Сергій Тараненко / сайт ФК "Олександрія"


1116Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: