Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/05/zhurnalistka-z-radio-svobod-olena-dub-provela-maister-klas-iz-vikoristannja-sotsialnih-media.htm
новини, 5 березня 2018

Журналістка з «Радіо Свобода» - Олена Дуб провела майстер-клас із використання соціальних медіа


2 березня, у Креативному ІТ-просторі KOWO відбувся майстер-клас за участі Олени Дуб - фахівця із Інтернет-комунікацій, журналіста, new media-редактора на "Радіо Свобода" (Крим. Реалії) в рамках Мандрівного фестивалю короткометражних фільмів про журналістику «Кіномедіа».


Тема майстер-класу - «Ефективне використання соціальних медіа в роботі редакції та громадських організацій».


Цей майстер-клас розрахований на SMM-ників, редакторів, комунікаційних менеджерів, майбутніх та нинішніх журналістів, які працюють у ЗМІ, адмініструють і просувають у соцмережах сторінки своїх видань, виготовляють та просувають контент для соцмереж.


«Нині важко уявити журналіста, редактора чи просто менеджера, який би не користувався соціальними мережами у рамках роботи. Це – на сьогоднішній день один із найважливіших інструментів, яким має оволодіти кожна людина. І майже у будь-якій сфері соцмережі – запорука того, що про вас дізнаються. Інша справа – зробити так, щоб дізналися те, що потрібно і сприймали відповідно», - говорить Олена Дуб.


На зустрічі говорили про основні тренди соціальних медіа, які можуть бути корисними для редакцій, журналістів, громадських активістів. Олена показала приклади роботи неурядових ЗМІ в соцмережах. Також журналістка надала список корисних інструментів для роботи з соцмережами.


«Для мене сьогоднішній майстер-клас виявився дійсно дуже пізнавальним. Є багато нюансів, про які я не знала і допускалася помилок. Тепер я зможу це виправити», - говорить учасниця заходу Дарина.


1055Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: