Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/05/na-kirovogradschini-na-sotsialni-viplati-sprjamovano-ponad-pivmiliona-griven-edinogo-vnesku.htm
новини, 5 березня 2018

На Кіровоградщині на соціальні виплати спрямовано понад півмільйона гривень єдиного внеску


З початку 2018 року платники єдиного соціального внеску нашої області перерахували 528 мільйонів 736 тис. гривень. У порівнянні з січнем-лютим минулого року бюджет додатково отримав 131,6 мільйонів гривень, також вдалося виконати прогнозовані показники на 116,3 відсотки. Зокрема, у                 лютому цього року надійшло єдиного соціального внеску у сумі 278,1 млн грн, темп надходжень до минулорічного показника складає 130,1 відсотка. Про це повідомили у Головному управлінні ДФС у Кіровоградській області, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


Як зазначив в.о. начальника Головного управління ДФС в області Сергій Тертичний, позитивної динаміки у надходженнях ЄСВ вдалося досягти завдяки систематичній двосторонній співпраці з роботодавцями щодо підвищення рівня оплати праці.


Єдиний соціальний внесок є основним джерелом соціальних виплат на фінансування державних гарантій для незахищених верств населення. 


Своєчасна сплата єдиного соціального внеску гарантує громадянам право на соціальний захист на випадок безробіття, нещасних випадків чи професійних захворювань, пенсійне забезпечення та інші виплати. 



864Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: