Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/05/miskii-golova-rozpoviv-pro-chervonii-riven-zagrozi-v-kropivnitskomu.htm
новини, 5 березня 2018

Міський голова розповів про червоний рівень загрози в Кропивницькому


Сьогодні, 5 березня, у міській раді Кропивницького відбулася чергова апаратна нарада міського голови Андрія Райковича, який розповів про червоний рівень загрози погодних умов - повідомляє "Кіровоград24".


«Цілодобово працював оперативний штаб, дякую журналістам за те, що долучилися до інформаційного сповіщення про ділянки, де потрібно було спрацювати комунальним службам». 


Значне погіршення погоди зумовило у Кропивницькому порушення та припинення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг, що змусило оголосити в обласному центрі третій (червоний) рівень загрози.


«Із телевізійних програм було видно, як обласні центри справляються зі стихією. Нам треба одна одиниця снігоприбиральної техніки, щоб можна було прибирати твердий сніг. Це плануємо зробити у другому півріччі. Не припиняємо вивіз сміття, треба чистити тротуарні частини і зупинки, місця переходу дороги», - говорить міський голова. 


Також Андрій Райкович дав розпорядження терміново зібрати протипаводкову комісію.


1090Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: