Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/01/usi-marshruti-praktichnih-ispitiv-z-pdr-teper-dostupni-onlain.htm
новини, 1 березня 2018

Усі маршрути практичних іспитів з ПДР тепер доступні онлайн


Сервісні центри МВС оприлюднили онлайн усі маршрути, за якимискладається другий етаппрактичної частини іспиту на отримання права керування транспортними засобами. Усі схеми маршрутів було оновлено післяпереглядувідповідно до актуальної ситуації на дорогах.


За посиланням можна обрати свій регіон, територіальний сервісний центр МВС, зручний для складання іспиту,та завантажити схеми маршрутів. За кожним сервісним центром МВС закріплено від 2 до 7 маршрутів, котрі обираються екзаменатором перед проведенням іспиту.


Перший етап проходить на майданчику для навчання з початкового керування. Маршрути використовуються  для проходження другого етапу практичного іспиту з ПДР, який проводиться в реальних умовах дорожнього руху.


Порядок отримання посвідченняводіявпершенаступний: необхідно пройти медогляд, закінчитинавчання та скласти іспит в автошколі,підготувати і подати відповіднийпакет документів до територіальногосервісного центру МВС для допуску доіспитів.Нагадаємо, що з 27 листопада 2017 року в Україні посвідчення водія вперше видається строком на 2 роки.


На сайті Головного сервісного центру МВС можна підготовуватися


до теоретичноїчастини іспиту з ПДРзавдякибезкоштовному онлайн-тренажеру. Він є ідентичним до іспиту, що складається в сервісному центрі МВС. Також на сайтіможназавантажитиповнийперелікпитаньз ПДР та варіанти відповідей на них.


Слідкуйте за новинами сервісних центрів МВС на офіційній сторінці в Фейсбук, за консультаціями звертайтеся за телефоном (044) 290-19-88.


1219Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: