Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/01/ruh-transportu-na-dorogah-kirovogradschini-zdiisnjuetsja-u-zvichainomu-rezhimi.htm
новини, 1 березня 2018

Рух транспорту на дорогах Кіровоградщини здійснюється у звичайному режимі



Управління з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації інформує про оперативну ситуацію на Кіровоградщині у зв'язку із значним ускладненням погодних умов.


Службою автомобільних доріг в області, ДП "Кіровоградський облавтодор" у взаємодії з управлінням Укртрансбезпеки в області, Головним управлінням Національної поліції в області, управлінням Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області забезпечено постійний моніторинг стану проїзду транспорту на автошляхах області та своєчасне залучення необхідної кількості техніки для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій (подій) - повідомляє сайт

Кіровоградської ОДА.


Введено в дію План взаємодії з протидії загрозам ускладнення дорожнього руху в зимовий період на території області. Водіїв і перевізників поінформовано про введення та розміщення тимчасових стоянок для транзитного транспорту під час ускладнення погодних умов на території області.


Забезпечено готовність до експлуатації автономних та аварійних джерел енергозабезпечення на об’єктах житлово-комунального господарства та соціальної сфери та дотримання температурного режиму відповідно до встановлених санітарних норм в освітніх установах, закладах охорони здоров'я та соціальної сфери.


Оперативні штаби працюють в цілодобовому режимі для вжиття невідкладних заходів з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій і небезпечних подій та щоденно здійснюють збір інформації з міст та районів області щодо ситуації під час ускладнення погодних умов на об’єктах енерго-, газо-, тепло-, водопостачання, зв'язку, медичних установах та об'єктах соціальної сфери на відповідних територіях.


Функціонують 43 стаціонарних та 19 мобільних пунктів обігріву для надання допомоги людям у період значного пониження температури повітря.


На 38 найбільш складних ділянках автодоріг в місцях прогнозованого утворення транспортних заторів передбачено чергування 17 одиниць автомобілів підвищеної прохідності, що можуть використовуватися у якості тягачів (крім пожежних автомобілів).


З метою ліквідації наслідків погіршення погодних умов підрозділи управління ДСНС України у Кіровоградській області у період з 28 лютого по 01 березня 2018 року залучались 29 разів.


Затори на автошляхах області відсутні, проїзд забезпечений.


Рух автотранспорту на дорогах державного та місцевого значення здійснюється у звичайному режимі.


Транспортна інфраструктура, системи енерго-, газо-, тепло-, водопостачання, зв'язку, медичні установи та об'єкти соціальної сфери працюють у звичайному режимі . Внаслідок аварійного спрацювання ЛЕП без електропостачання залишилось 2 населених пункти Новоархангельського району.


1423Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: