Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/03/01/na-kirovogradschini-rjatuvalniki-prodovzhujut-vizvoljati-avtomobili-iz-snigovogo-polonu-foto-.htm
новини, 1 березня 2018

На Кіровоградщині рятувальники продовжують визволяти автомобілі із снігового полону (ФОТО)



Наразі бійці пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС у Кіровоградській області продовжують працювати на дорогах, визволяючи автомобільний транспорт із снігових пасток - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Так, станом на 13:00 1 березня рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький відбуксирували легкові автомобілі на вулицях Шосейна, Колодязна, Єгорова, Поповича, Філатова та на перехресті провулків Пермський та Кріпосний. Крім того, надали допомогу водіям вантажівок вибратись із складних ділянок проїжджих частин вулиць Олефіренка, Чикаленка, на об’їзній дорозі біля готелю «Ліана» в обласному центрі та біля с. Шостаківка Кіровоградського району.


Три вантажівки на даний час витягли на безпечні ділянки шляхів рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія біля с. Куколівка Олександрійського району. А рятувальники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка надали допомогу по буксируванню 6 вантажівок та 1 легковика на автодорозі Знам’янка – Олександрівка біля с. Цибулеве.


              


1349Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: