Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/28/v-oleksandrii-politsija-ohoroni-spiimala-junakiv-jaki-ugnali-avto.htm
новини, 28 лютого 2018

В Олександрії поліція охорони спіймала юнаків, які угнали авто


На чужому авто хлопцям не вдалося далеко втекти від місця злочину. Поліцейські з’ясовують усі обставини події.


У ніч на понеділок, о першій годині, в місті Олександрія наряд поліції охорони на логістичний пристрій «ЦУНамі» отримав повідомлення про те, що з подвір’я приватного будинку було скоєно угон автомобіля вітчизняного виробництва - повідомляє управління поліції охорони в Кіровоградській області.


Поліцейські виїхали за вказаною адресою та почали відпрацювання прилеглої території. Неподалік, між багатоповерхівками, правоохоронці помітили легковик, який за описом був схожий на викрадений.

 

Поліцейські наздогнали та зупинили автомобіль. В салоні транспортного засобу виявилося розбитим вікно з боку водія та знаходилося двоє юнаків.


На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Олександрійського відділу поліції. Особи порушників встановили, ними виявилися місцеві мешканці, 19 та 18 років.


За цим фактом проводиться перевірка, наразі зловмисникам інкримінують правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 289 Кримінального Кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом).


фото - fakty.ictv.ua

1136Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: