Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/27/politseiski-znaiomili-ditei-zi-svoeju-profesieju-foto-.htm
новини, 27 лютого 2018

Поліцейські знайомили дітей зі своєю професією (ФОТО)


У рамках профілактичної роботи з учнівською молоддю у Долинському відділі поліції відбулася зустріч із місцевими школярами. Тож, 26 лютого до поліцейських завітали учні 6-х класів навчально-виховного комплексу Долинської гімназії – загальноосвітньої школи № 3 - повідомляє управління превентивної діяльності та Долинського відділу поліції Кіровоградської області.


Під час спілкування працівники поліції роз’яснили дітям поняття відповідальності за адміністративні та кримінальні правопорушення.  Розмова була спрямована на запобігання вчинення неповнолітніми і стосовно них будь-яких протиправних дій.


У ході заходу поліцейські також влаштували для учнів знайомство зі своєю професією.  Зокрема, продемонстрували учням засоби індивідуального захисту та розповіли, як використовують їх у повсякденній діяльності. Кожен із підлітків за бажання зміг уявити себе в ролі працівника поліції,  примірявши бронежелет, шолом чи захисний щит.


Наприкінці зустрічі діти оглянули сучасний поліцейський автомобіль та сфотографувалися з правоохоронцями на згадку.   


             

1172Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: