Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/27/na-kirovogradschini-rjatuvalniki-vitjagujut-avtivki-z-zaetiv-foto-.htm
новини, 27 лютого 2018

На Кіровоградщині рятувальники витягують автівки з заметів (ФОТО)


27 лютого пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області залучались для надання допомоги по буксируванню автотранспорту зі складних ділянок доріг.


Так, водій легкового автомобіля ВАЗ-2101, прямуючи до м. Мала Виска, на слизькій ділянці дороги не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Подібне трапилось з водієм пікапу «Таврія» неподалік с. Злинка Маловисківського району - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області. 


Обидва легковики відбуксирували рятувальники 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска на безпечну ділянку дороги, звідки автомобілі продовжили рух самостійно. 


Підрозділом аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС в області надано допомогу водію сміттєвоза «RENAULT», який потрапив у сніговий замет на вул. Яновського в обласному центрі. Також у Кропивницькому у снігову пастку на вул. Євгена Чикаленка потрапив вантажний автомобіль «RENAULT», якого відбуксирували рятувальники 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Для надання допомоги по буксируванню вантажного автомобіля залучались і рятувальники 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Устинівка: допомога знадобилась водієві фури, яка не змогла подолати складну ділянку дороги біля с. Докучаєве Устинівського району.  


          

1453Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: