Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/27/golova-vo-svobodi-kropivnichchini-ukrainu-ruinue-monopolizatsija.htm
новини, 27 лютого 2018

Голова ВО «Свободи Кропивниччини»: Україну руйнує монополізація


Сьогодні, 27 лютого, у Прес-клубі м. Кропивницького відбулася прес-конференція народного депутата VII скликання від ВО «Свобода», ветерана партії українських націоналістів Андрія Міщенка.


Нагадаємо, що 24 лютого 2018 року у місті Кропивницькому відбулася звітно-виборча конференція, в ході якої попередній очільник обласного осередку партії Ігор Степура склав свої повноваження. Лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок запропонував на посаду голови націоналістів Кропивниччини Андрія Міщенка. Пропозиція Олега Тягнибока делегатами конференції була підтримана одностайно.


Голова ВО «Свобода» Кропивниччини розповів про плани на свою подальшу роботу в якості керівника обласного осередку та про плани партії під час виборів.


«Я обраний на нову посаду і робитиму кроки, які сприятимуть розвитку країни. Першочергові завдання є очевидними: по-перше, ми живемо в країні, у якій іде війна, по-друге, маємо величезного внутрішнього ворога – олігархат. Нашу країну нищівно руйнує монополія. І якщо цьому покласти край – країна зможе стати на ноги», - говорить Андрій Міщенко.


«Якщо кожний з вас буде запалювати навколо себе друзів, знайомих, середовище, де працює, тим далі буде розходитися наша ідея. Я вважаю, що на Кропивниччині є добрі перспективи, оскільки ваша земля – це гетьманщина, а у нас зараз дуже сильним є національне відродження. Друге – ми бригада, яка воює. Ми маємо працювати, адже ми можемо контролювати державу. Кожен з нас є цінним кадром, бо він сам прийшов з вулиці в політику, аби щось змінити. А таким людям болить держава, такі люди є особливо вмотивованими і амбітними, щоб домогтися результату», - підкреслив Андрій Міщенко. 


Довідка: Андрій Миколайович Міщенко народився 1 січня 1973 року у Львові. У 1996 році закінчив Львівський політехнічний інститут за фахом «архітектура». Професійно займався спортом (веслування), чемпіон України. Будучи студентом, став активістом Революції на граніті (1990). З 1991 — член ВО «Свобода» (до 2004 — СНПУ). З 2008 року очолював Чернігівську обласну організацію ВО «Свобода». На парламентських виборах 2012 року був головою Дніпропетровського обласного штабу партії. На час виборів був головою фермерського господарства «Колоденське».Обраний народним депутатом(7-го скликання) від ВО «Свобода» (№ 19 у виборчому списку).


1316Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: