Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/21/kropivnitski-rjatuvalniki-poperedzhajut-pro-tonku-krigu.htm
новини, 21 лютого 2018

Кропивницькі рятувальники попереджають про небезпеку на кризі


Незважаючи на мінливість погоди, що чергує відлигу та мороз, любителі підлідного лову поспішають скористатись нагодою та посидіти з вудкою, поки ще дозволяє товщина криги на водоймах. В обласному центрі також є декілька «рибних» місць, які вподобали рибалки. Саме тут рятувальники постійно нагадують громадянам про трагічні наслідки необережної поведінки на кризі.


20 лютого фахівці Управління ДСНС в Кіровоградській області вкотрепровели роз’яснювальну роботу на річці Сугоклея у м. Кропивницький для попередження громадян про небезпеку виходу на нестійку кригу - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


З метою розповсюдження інформації про те, як уникнути нещасних випадків на льоду та як діяти, коли опинився у крижаній ополонці, рятувальники проводили роз’яснювальні бесіди та роздавали листівки застережного характеру усім, хто в цей день вирішив випробувати долю на тонкій кризі та ризикнути заради декількох рибин своїм здоров’ям чи навіть життям.


Рятувальники розповідали про ознаки нестійкої криги, наводили статистику нещасних випадків на воді у зимовий період та пояснювали громадянам, яких заходів безпеки необхідно вжити, якщо все-таки плануєш підлідну риболовлю. Інколи найменша дрібниця – мотузка чи довга палиця – може вберегти від загибелі, а обізнаність про правила безпечної життєдіяльності не дозволить зробити необачний крок.


               

1062Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: