Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 травня, 12:58
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/21/vprodovzh-dobi-rjatuvalniki-likviduvali-p-jat-pozhezh-suhostoju-ta-smittja-foto-.htm
новини, 21 травня, 12:58

Впродовж доби рятувальники ліквідували п’ять пожеж сухостою та сміття (ФОТО)


За добу, що минула, підрозділи ДСНС Кіровоградщини 5 разів залучались на гасіння пожеж сухостою та сміття.


На відкритих територіях Кропивницького району горіло тричі: за межами м. Бобринець -. 0,9 га сухої трави, за межами м. Долинська - 0,8 га сухої трави та за межами с. Покровське Первозванівської СТГ - 0,5 га пожнивних залишків кукурудзи.


Аналогічні загорання виникли на відкритих територіях ще у двох районах області: за межами с. Солгутове Гайворонської МТГ Голованівського району - 600 м2 сміття й сухої трави та у м. Олександрія - 500 м2 сухої трави. 


Шановні громадяни!


Служба порятунку закликає дотримуватися правил пожежної безпеки в оточуючому середовищі. Спалюючи залишки торішньої рослинності та сміття, ви завдаєте непоправної шкоди довкіллю. Нагадуємо, що за провокування пожеж в екосистемі законодавством України передбачено адміністративну та кримінальну відповідальність. 


Будьте обережні та відповідальні у поводженні з вогнем, адже його сила непередбачувана і вмить може обернутися проти людини, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області. 

 

459Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: