Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/20/v-oleksandrii-z-magazinu-potsupili-norkovu-shubu-za-36-tisjach-griven.htm
новини, 20 лютого 2018

В Олександрії з магазину поцупили норкову шубу за 36 тисяч гривень


За минулий тиждень поліцейські Олександрії зафіксували 49 крадіжок. Найбільших збитків, імовірно, завдали дії невідомого, який поцупив з магазину в самісінькому центрі міста дорогу шубу.


Інформацію про злочин журналістам повідомив начальник сектору моніторингу Олександрійського відділу поліції Сергій Козловський вчора, 19 лютого - повідомляють Олександрійські новини.


Минулого тижня в Олександрії активізувалися крадії, Так, у понеділок о 16:00 до правоохоронців звернулася 29-річна місцева жителька. Вона розповіла, що того ж дня сталася крадіжка за місцем її роботи. Невідомий потрапив до одного з магазинів в торговельному центрі Grand Plaza на Соборному проспекті, звідки поцупив норкову шубу вартістю 36 тисяч гривень.


За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 185. Якщо любителя елітного зимового одягу впіймають, йому загрожує до трьох років позбавлення волі.


фото - lyalyuk.com.ua


1375Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: