Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/20/kropivnitski-rjatuvalniki-nagadali-gromadjanam-pro-oberezhnist-z-vognem.htm
новини, 20 лютого 2018

Кропивницькі рятувальники нагадали громадянам про обережність з вогнем


Працівники пожежно-рятувальної служби Кіровоградської області продовжують проводити відпрацювання житлового сектора щодо дотримання громадянами правил пожежної безпеки у побуті. Питання особистої безпеки та збереження майна тим більш актуальне, оскільки триває опалювальний сезон.


20 лютого працівники Управління ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу з мешканцями мікрорайону Олексіївка у Кропивницькому, нагадали про правила обережного поводження з побутовим газом, струмом, відкритим вогнем у повсякденному житті, про небезпеку паління у ліжку, роздали застерігаючі листівки. Рятувальники наголосили, що пожежі у житловому секторі – найбільш розповсюджений вид надзвичайних подій, які завдають значних матеріальних збитків громадянам та нерідко призводять до травмування і загибелі людей - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області. 


Основними причинами пожеж є порушення правил експлуатації пічного опалення, електропобутової техніки, необережне поводження з відкритим вогнем при спалюванні сміття, паління у ліжку, дитячі пустощі з вогнем. Кропивничан закликали не ставитись легковажно до особистої безпеки, дотримуватись правил та навчати цьому дітей.


                


1084Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: