Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/16/politseiski-vshanuvali-uchasnikiv-boiovih-dii-na-teritorii-inshih-derzhav-foto-.htm
новини, 16 лютого 2018

Поліцейські вшанували учасників бойових дій на території інших держав (ФОТО)


Вчора, 15 лютого, у Кропивницькому працівники поліції взяли участь у пам’ятній ході та покладанні квітів до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам. Також в ГУНП області відбулася зустріч особового складу з пенсіонером органів внутрішніх справ, воїном-афганцем Віталієм Токарєвим.


До загальноміських заходів долучилися жителі обласного центру, представники силових та правоохоронних відомств, керівництва області та міста, ветерани Афганської війни. Присутні вшанували пам’ять земляків, які віддали життя під час бойових дій на території інших держав. За загиблими представники духовенства відслужили молебень.


Серед учасників заходу був і воїн-афганець, пенсіонер ОВС Віталій Токарєв, який також цього дня завітав до Головного управління поліції області. 


Молодшим колегам полковник міліції у відставці розповів про власне випробування війною в Афганістані, про бойових побратимів, тяжкі втрати, які довелося пережити, та зміцнення сили волі і духу. 


Наприкінці зустрічі начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в області Андрій Човпан вручив поважному гостю відзнаку «За службу державі» Всеукраїнської громадської організації Спілка ветеранів та працівників силових структур України «Звитяга», повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


   


1324Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: