Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/16/na-kirovogradschini-sluzhba-bezpeki-privatbanku-zneshkodila-bandu-vikradachiv-terminaliv.htm
новини, 16 лютого 2018

На Кіровоградщині Служба безпеки ПриватБанку знешкодила банду викрадачів терміналів


Сьогодні вночі Служба безпеки ПриватБанку та поліція затримали банду грабіжників, які викрали термінал самообслуговування з холу одного з відділень банку на Кіровоградщині.



Як повідомили в Службі безпеки банку, 16 лютого о 4 ранку в систему онлайн-спостереження мережі банкоматів і терміналів самообслуговування банків надійшов сигнал про пошкодження одного з терміналів самообслуговування, встановленого у відділенні банку в Світловодську (Кіровоградська обл). Злочинці проникли до зони 24/7, зірвали термінал з місця кріплення та вивезли його на автомобілі, при чому злочин тривав 20 секунд.



Завдяки спільним діям Служби безпеки банку та поліції, які вели в регіоні оперативну розробку за фактами аналогічних злочинів, банду зловмисників вдалося затримати по гарячих слідах. Під час затримання автомобіль злочинців потрапив у ДТП, постраждалих немає.



Проти затриманих трьох жителів Кіровоградської області порушено кримінальне впровадження, поліція вивчає можливу причетність банди до інших спроб злому терміналів самообслуговування українських банків та фінансових компаній.




932Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: