Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 15 лютого 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/02/15/do-patrulnih-na-ekskursiju-zavitali-vihovantsi-kropivnitskoi-molodizhnoi-go-royal-rangers-.htm
новини, 15 лютого 2018

До патрульних на екскурсію завітали вихованці Кропивницької молодіжної ГО «Royal Rangers»


Цими вихідними, а саме 11 лютого, до Управління патрульної поліції в Кіровоградській області завітали вихованці скаутської організації «Royal Rangers» міста Кропивницький. До слова, це вже не перший їхній візит до патрульних - повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області.


Гостей щиро зустрічали представники відділу по зв’язкам із громадськістю, які провели для дітей цікаву екскурсію управлінням. Вони в деталях розповіли вихованцям «Royal Rangers» про особливості служби у патрульній поліції. Діти мали змогу відчути себе на місці справжнього поліцейського – водія патрульного автомобіля.


У кінці візиту всі діти отримали із рук патрульних у подарунок книги «Твоя безпека», листівки із символікою поліції та світловідбиваючі браслети.


«Ми завжди раді візитам дітей до нашого управління. Це певним чином ознака довіри підростаючого покоління до патрульної поліції. І ми, патрульні, відчуваємо цю відповідальність», – підсумувала інспектор по зв’язкам із громадськістю Оксана Білоброва.


   


1141Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: