Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 січня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2018/01/31/vrjatovanih-na-kirovogradschini-ditinchat-kosuli-planujut-vipustiti-na-volju.htm
новини, 31 січня 2018

Врятованих на Кіровоградщині дитинчат косулі планують випустити на волю



 Улітку минулого року лісова охорона Деріївського лісництва під час патрулювання лісових насаджень натрапила на незвичну знахідку - двійко покинутих диких козенят. Без сторонньої допомоги маленькі знайди не вижили б, тому лісівники забрали їх із собою і дали тваринам прихисток - повідомляє сайт Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства.


Біля адміністративного приміщення Онуфріївського лісгоспу розташований вольєр для диких свиней, поруч обгороджено майданчик та будівлю для ночівлі кізок – Саші та Маші, які після потрапляння до лісових господарів одразу ж стали улюбленцями працівників та відвідувачів підприємства.


Восени для козуль заготовили багато листяних віників, кукурудзи, буряку, кабаків та іншого корму. Щодня єгерська служба дбає про раціон харчування тварин, щоб в кормушці  було свіже сіно та коренеплоди, в поїлці - чиста вода.


Трохи згодом лісівники планують випустити козуль до лісу, у природні для диких тварин умови.


Нагадаємо, двох покинутих дитинчат косулі знайшли в серпні 2017 року.


Фото: ДП«Онуфріївське лісове господарство»


1235Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: