Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 грудня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/12/19/robotodavtsi-kirovogradschini-potrebujut-blizko-100-pratsivnikiv-za-profesieju-shvachka-.htm
новини, 19 грудня 2017

Роботодавці Кіровоградщини потребують близько 100 працівників за професією «швачка»


Сьогодні роботодавці області потребують близько 100 працівників за професією «швачка». Найбільше ці фахівці необхідніу Кропивницькому та Долинськомуі Олександрівському районах.

 

Серед підприємств, котрим необхідні працівники вказаної професії:ПРАТ «Швейна фабрика «Зорянка», ТДВ «Швейна фабрика «Україна», ТОВ «Швейне виробництво «Мрія Є», ТОВ «Фешн голд», ТОВ «Піоні», Кіровоградська філія спільного підприємства у формі ТОВ «РІФ-1».


Отримати роботу швачки можуть не лише безробітні, якімають кваліфікацію за професією «швачка, кравець» і перебувають на обліку в центрах зайнятості області, а й шукачі роботи, які бажають перекваліфікуватись і здобути новий фах. Адже однією з послуг служби зайнятості є організація професійного навчання безробітних під конкретні робочі місця за рoбітничими прoфесіями, що єактуальними на ринку праці.


Якщо вас зацікавила можливість працевлаштування за професією швачки– звертайтесь до центрів зайнятості і отримуйте  максимально детальну інформацію.


1320Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: