Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/10/04/pershi-osinni-prizovniki-vidpravilisja-na-sluzhbu-z-oleksandrii.htm
новини, 4 жовтня 2017

Перші осінні призовники відправилися на службу з Олександрії


Перші 13 юнаків з Олександрії та району відправилися на військову службу в межах осіннього призову 2017 року. Їх розподілять між частинами Збройних Сил та Національної гвардії.


На офіційній відправці призовників побували журналісти "Олександрійських новин".


Перша група олександрійських призовників відправилася для проходження військової служби. Наразі до лав ЗСУ та Нацгвардії призвали 13 юнаків, попрощатися з якими до військового комісаріату прийшли їхні родичі та друзі. Військовий комісар звернувся до присутніх, побажавши їм терпіння та гарної служби.


Залежно від освіти, призовники служитимуть рік або півтора. За попередніми даними, їх направлятимуть до частин Києва і Запоріжжя. Звичайно, більшість юнаків хочуть проходити службу поблизу дому, але Олександрійську військову частину наразі не комплектують, зазначив військовий комісар.


Цього року осінній призов розпочався раніше - додатковим набором до Нацгвардії у серпні. Тим не менше, особливого ажіотажу немає, явка і в місті, і в районі доволі низька, скаржаться у військкоматі.


Також військові інформують, що найближчим часом може відбутися додатковий призов до Прикордонної служби.



1152Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: