Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/10/04/gromadska-rada-pri-oblasnomu-upravlinni-fiskalnoi-sluzhbi-obgovorila-aktualni-pitannja-opodatkuvannja-foto-.htm
новини, 4 жовтня 2017

Громадська рада при обласному управлінні фіскальної служби обговорила актуальні питання оподаткування (ФОТО)


29 вересня відбулось третє в цьому році засідання Громадської ради при Головному управлінні ДФС у Кіровоградській області, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області. 


У заході взяли участь в.о. начальника ГУ ДФС у Кіровоградській області Сергій Тертичний, перший заступник начальника обласного апарату        Олег Лічман та в.о. начальника Кіровоградської митниці ДФС                  Євген Скібіцький.


Засідання було присвячено актуальним питанням оподаткування, зокрема у відомстві звернули увагу на переваги запровадження системи електронного управління ризиками при адмініструванні ПДВ. 



Також членів Громадської ради поінформували про результати роботи Головного управління ДФС у Кіровоградській області по наповненню бюджетів усіх рівнів за дев’ять місяців 2017 року та Кіровоградської митниці ДФС щодо основних напрямів її роботи.


Так, станом на 28 вересня цього року завдяки спільній взаємодії органів ДФС, місцевого самоврядування та платників податків забезпечено до зведеного бюджету понад 5 млрд грн, що на 1,2 млрд грн або в 1,3 рази більше проти аналогічних надходжень 2016 року.


До загального фонду державного бюджету за дев’ять місяців 2017 року акумульовано 2,3 млрд грн, що на 425,3 млн грн більше, ніж минулоріч. 



Місцеві бюджети області протягом 9 місяців 2017 року наповнюються досить значними темпами. Зокрема, за інформацією станом на 28 вересня очікувані надходження склали 2,9 млрд грн, що на 33 відс. більше проти цього ж періоду 2016 року. 


Членами дорадчого органу затверджено план роботи Громадської ради у четвертому кварталі 2017 року. 


В ході зустрічі відбулася жвава дискусія навколо питань, які були предметом розгляду на цьому засіданні та стала доказом взаємного інтересу до підтримки якісного та конструктивного діалогу між представниками громадських організацій Кіровоградщини і органами ДФС.



950Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: