Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/10/04/dva-roki-pospil-oleksandriiski-silachi-dopomagajut-hvorim.htm
новини, 4 жовтня 2017

Два роки поспіль олександрійські силачі допомагають хворим


Ось уже два роки поспіль учасники Громадської організації «Сильна Олександрійщина» здають кров для тих, хто гостро її потребує. Акція «Ми однієї крові» стала традиційною, і кількість однодумців олександрійських силачів поступово збільшується - повідомляє сайт "Олександрійські новини".


Про донорську акцію журналістам «Олександрійських новин» розповів голова «Сильної Олександрійщини» Олексій Чиж сьогодні, 3 жовтня.


Здача донорської крови в обласній лікарні міста Кропивницького для учасників громадської організації «Сильна Олександрійщина» стала традиційною. Уже протягом двох років вони збираються раз на три місяці та вирушають до обласного центру, щоб допомогти хворим. Акція «Ми однієї крові» поступово вийшла на обласний рівень, й осередок однодумців олександрійських силачів сформувався і в Кропивницькому.


Лікарі також добре знають про ініціативу спортсменів, тож інколи й самі телефонують із проханням приїхати, коли виникає термінова потреба в донорах.


Чергова поїздка до Кропивницького для здачі крові відбулася 26 вересня, і представники «Сильної Олександрійщини» запрошують усіх бажаючих приєднатися до них наступного разу.


Раніше "Олександрійські новини" розповідали, що учаснику АТО з Олександрії потрібні донори крові


1471Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: