Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/10/04/bezrobitni-znam-janchani-opanovujut-profesiju-operator-kotelni.htm
новини, 4 жовтня 2017

Безробітні знам'янчани опановують професію оператор котельні


У зв'язку з наближення опалювального сезону у керівників підприємств, установ, організацій виникає потреба в укомплектуванні робочих місць кваліфікованими працівниками за професіями оператор котельні, машиніст (кочегар) котельні та оператор теплового пункту.


Знам’янськийй міськрайонний центр зайнятості не стоїть осторонь даного питання та організував  на замовлення роботодавців міста та району курси цільового призначення підвищення кваліфікації за навчальною програмою «Навчання та перевірка знань з питань охорони праці». До навчання залучено 56  безробітних громадян, які будуть працевлаштовані на підприємства міста та району. 


Така організація професійного навчання безробітних громадян, як підвищення кваліфікації, насамперед, забезпечує ринок праці кваліфікованими кадрами, озброєними сучасними знаннями, заощаджує кошти роботодавців та дає змогу кожній людині мати гідний заробіток та більш комфортні умови праці.


Слід зазначити, що чітка та злагоджена співпраця міськрайонного центру зайнятості та  роботодавців, а саме: Знам’янська центральна районна лікарня, Знам’янська міська лікарня імені Лисенка, Районний центр первинної медико – санітарної допомоги, Локомотивне депо,  шкільні та дошкільні навчальні заклади міста та району, сільські та селищна ради сприяла забезпеченню кваліфікованими робітниками зазначених підприємств та дала можливість своєчасно розпочати опалювальний сезон в регіоні.


1181Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: