Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 вересня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/09/28/u-kropivnitskomu-obgovorjat-scho-robiti-dlja-uspishnogo-vprovadzhennja-ugodi-pro-asotsiatsiju-v-oblasti.htm
новини, 28 вересня 2017

У Кропивницькому обговорять, що робити для успішного впровадження угоди про асоціацію в області


У вівторок, 3 жовтня 2017 року, в Кропивницькому відбудеться конференція «Регіональний вимір проєвропейських реформ», яка стане майданчиком для обговорення «регіональних» положень Угоди про асоціацію.


Угода передбачає наближення українського законодавства, норм і регуляцій до європейських стандартів. Тим не менше, у медіа просторі майже не йдеться про відповідальність  та необхідні дії місцевої влади в контексті реалізації угоди. 


Отож конференція має на меті відповісти на низку запитань. Наприклад, які зобов’язання місцевих органів влади в енергетичній та екологічній сферах? Як звітується місцева влада про виконання поставлених завдань? Як проходить децентралізація на Кіровоградщині? Ці питання обговорюватимуть спікери: експерти аналітичних центрів Кропивницького та Києва, Представництва ЄС в Україні, ОДА, Облради, європейських проектів та громадськості Кіровоградської області. 


Захід організовують спільно Інститут економічних досліджень та політичних консультацій та інтернет-видання  «Європейська правда» в рамках проекту «Просування реформ в регіони», що фінансується Європейським Союзом. 


Початок конференції: вівторок, 3 жовтня 2017 року о 09:45.


Адреса: м. Кропивницький, вул. Преображенська, 79-А, конференц-зал Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати.


Подія у фейсбуці.


Акредитація представників ЗМІ за телефоном +38 (044) 278-63-42 або e-mail: [email protected]a. 


Контактна особа: Анна Пустовар.


1601Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: