Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/17/privatbank-rozpovist-pro-tepli-krediti-.htm
новини, 17 березня 2017

ПриватБанк розповість про “теплі кредити”



ПриватБанк запрошує керівників і бухгалтерів  ОСББ та всіх, кого цікавить інформація про отримання “теплих кредитів”, до головного офісу Кіровоградської філії ПриватБанку  за адресою: м.Кропивницкий в. Преображенська 26/70. 


21.03.2017 о 12:00 буде проводитись семінар на тему "Теплі кредити". 


Ігор Галочка, керівник відділу запровадження енергетичних технологій компанії "IFC теплі кредити" розповість навіщо потрібні кредити, в чому їх переваги та який алгоритм отримання компенсації. Поділиться досвідом виступів перед жителями будинків. 


Вікторія Діденко, керівник направлення по активно-пасивним операціям Кіровоградської філії ПриватБанку розповість про програму “Теплі кредити”, її переваги та умови отримання. 


Обрати підрядника для реалізації енергоефективних заходів, як і постачальника супутніх матеріалів, можна в онлайн-магазині «ПриватМаркет». Там можна знайти сертифікованих помічників з утеплення стін і даху, обладнання економного освітлення та інших засобів зробити житло комфортнішим та ощадливішим щодо витрат недешевої наразі енергії. Клієнт може скористатись послугами і не розміщеного на ПриватМаркеті підприємця. Головне – його сумлінність і наявність необхідних сертифікатів. 


Цього року ПриватБанк уперше став партнером державної програми, пропонуючи найнижчі серед банків ставки – від 16% без додаткових умов і прихованих комісій.


Для клієнтів передбачено державну компенсацію виконаних робіт з енергомодернізації: 20% суми кредиту для фізичних осіб у разі придбання опалювальних котлів на альтернативних видах палива, 35% – для фізичних осіб на індивідуальне утеплення житла, 40% – на таке ж утеплення для ОСББ. У разі проживання в будинку одержувачів субсидій компенсація може зрости до 70%. 


Нагадаємо, уряд продовжив дію програми “теплих” кредитів у 2017 році, передбачивши фінансування на 400 млн грн.


1294Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Олена 1 червня 2017 11:46
0
Шановні Здобувачі Кредитні

Ви в будь-яких фінансових труднощів? Ви хочете, щоб почати свій власний бізнес? Цей кредит компанія була створена організація із захисту прав людини в усьому світі з єдиною метою допомогти бідним і людям з фінансовими труднощами життя. Якщо ви хочете подати заяву на отримання кредиту, щоб повернутися до нас з деталями нижче адресу електронної пошти: [email protected]

ім'я:
Необхідна кількість позики:
Кредит Тривалість:
Номер мобільного:

Спасибі, і Бог благословить
ВПЕВНЕНІСТЬ
Олена
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: