Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/17/politseiski-spilno-z-fahivtsjami-tsentru-zainjatosti-vlashtuvali-mini-jarmarok-vakansii-foto-.htm
новини, 17 березня 2017

Поліцейські спільно з фахівцями центру зайнятості влаштували міні-ярмарок вакансій (ФОТО)


Захід відбувся 15 березня у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості за участі громадян, які мають на меті працевлаштуватися, повідомляє Управління кадрового забезпечення поліції Кіровоградської області.


Представники управління кадрового забезпечення ГУНП в області Олена Серебреннікова та Олена Яковенко детально розповіли про умови вступу до лав Національної поліції, зокрема, що стосуються конкурсного відбору та реєстрації. Продемонстрували шукачам роботи відеопрезентацію щодо умов проходження конкурсу, порядку подачі документів, вимог до претендентів та поетапний процес відбору поліцейських.



У результаті проведеного міні-ярмарку з 28 учасників – 7 осіб зацікавилися запропонованими вакансіями, заповнили відповідні анкети Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості та отримали координати для можливого подальшого працевлаштування.



1273Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: