Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/16/politseiski-viluchili-u-zhitelja-oblasti-zbroju-boepripasi-ta-narkotichni-zasobi.htm
новини, 16 березня 2017

Поліцейські вилучили у жителя області зброю, боєприпаси та наркотичні засоби


У рамках операції «Зброя-вибухівка» в Устинівському районі працівники місцевого відділення поліції та відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми обласного главку виявили у мешканця одного з сіл заборонені предмети і речовини.


Поліцейські отримали інформацію про те, що 51-річний раніше судимий за наркозлочини чоловік, ймовірно, зберігає за місцем проживання зброю. У ході проведення санкціонованого обшуку у гаражному приміщенні домоволодіння було вилучено предмети, схожі на бойову гранату «Ф-1», обріз мисливської рушниці, набої до автоматичної вогнепальної зброї калібру 5,45 мм та рідину темного кольору, схожу на наркотичний засіб – опій.


Вилучене направлено для проведення дослідження, за результатами якого буде визначена остаточна кваліфікація вчиненого правопорушення.


У даний час інформацію за цими фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами кримінального кодексу України та ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ. Особі може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років, повідомляє відділ боротьби з зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Кіровоградської області.


 


949Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: