Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 16 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/16/oleksandriitsja-jakii-vbiv-svogo-znaiomogo-vzjato-pid-vartu.htm
новини, 16 березня 2017

Олександрійця, який вбив свого знайомого, взято під варту

 

За клопотанням Олександрійськогої місцевої прокуратури обрано запобіжний захід 29-річному мешканцю м. Олександрія, підозрюваному у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень своєму знайомому, що спричинило смерть останнього (ч. 2 ст. 121 КК України), повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.


Ухвалою слідчого судді вказаній особі обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб та взято під варту в залі суду.


Досудове розслідування вказаного провадження триває. Наразі, слідчими поліції за процесуального керівництва прокуратури призначено ряд судово-медичних та криміналістичних експертиз.


Нагадаємо, тіло потерпілого чоловіка, загорнуте у килим, було виявлено на околиці м. Олександрія 3 березня 2017 року. За результатами проведення невідкладних слідчих дій правоохоронцями встановлені обставини пригоди та затримано підозрювану особу. 

          


1007Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: