Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/14/zhitel-novoukrainskogo-raionu-zberigav-konoplju-foto-.htm
новини, 14 березня 2017

Житель Новоукраїнського району зберігав коноплю (ФОТО)


У рамках проведення комплексу профілактичних заходів на території Новоукраїнського району в одному з селищ працівники поліції вилучили у домоволодінні місцевого жителя паперові згортки з подрібненим зіллям та нарковмісні рослини, які ще сушилися.


«Під час проведення обшуку у будинку громадянина було виявлено близько 150 грамів речовини, схожої на коноплю, а у підсобному приміщенні – 110 стебел, зовні схожих на рослини коноплі. Виявлене вилучено та направлено на дослідження. Правоохоронці з’ясовують, з якою метою чоловік зберігав наркотичні засоби», - розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.


За цим фактом розпочате слідство за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. За такі дії особі загрожує покарання у вигляді обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років, повідомляє Новоукраїнський відділ поліції Кіровоградської області.


 


1284Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: