Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/14/za-minulu-dobu-rjatuvalniki-4-razi-likvidovuvali-zagorjannja-suhostoju-foto-.htm
новини, 14 березня 2017

За минулу добу рятувальники 4 рази ліквідовували загоряння сухостою (ФОТО)


За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 4 рази виїжджали для ліквідації пожеж сухої рослинності, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


13 березня о 9:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу 4 га сухої трави на відкритій території поблизу с. Апрелівське Бобринецького району. Займання ліквідовано силами рятувальників 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринця.


Того ж дня о 12:30 виїхали за викликом на гасіння пожежі 300 м2 сухого очерету на відкритій території біля с. Соколівка Кіровоградського району рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.



У Петровському районі за межами смт Балахівка виникло загоряння 0,1 га минулорічної рослинності на відкритій території, яке було ліквідоване вогнеборцями 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове.


О 21:00 приборкали пожежу 1,4 га сухої трави, яка виникла на відкритій території біля с. Маловодяне Долинського району, рятувальники 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинської.


Шановні громадяни! Будьте пильними: пожежі в екосистемах швидко поширюються на великі території та загрожують не лише знищенням рослинності, а й будівель та споруд. Не кидайте недопалки на суху рослинність та не розводьте без потреби багаття.



1129Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: