Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/03/14/pidrozdili-politsii-ohoroni-provodjat-sotsialnu-aktsiju-kvartira-pid-ohoronu-2017-foto-.htm
новини, 14 березня 2017

Підрозділи поліції охорони проводять соціальну акцію "Квартира під охорону-2017" (ФОТО)


Вчора, 13 березня, відбувся прес-брифінг В'ячеслава Хлівняка, заступника начальника Управління поліції охорони в Кіровоградській області.


Він, зокрема, повідомив, що підрозділи поліції охорони, у період з 15 по 31 березня, проводять соціальну всеукраїнську акцію "Квартира під охороною-2017 ".


"У зазначений період, підрозділи поліції охорони зможуть взяти під охорону квартиру або будинок за половину вартості монтажних послуг, а точніше - ви сплачуєте вартість охоронного обладнання, а монтажні роботи, з облштування помешкання сигналізацією, фахівці підрозділів виконують за половину їх вартості. Крім того, учасникам антитераристичної операції на Сході України та родинам загиблих учасників АТО поліція охорони пропонує встановити охоронну сигналізацію у помешканні з 75-ти % знижкою на монтажні роботи" - розповів В'ячеслав Хлівняк.


За словами В'ячеслава Хлівняка, нині досвідченому злодію, який має у своєму арсеналі найрізноманітніші інструменти для злому вікон та дверей, потрібно лише 2-3 хвилини, щоб потрапити до квартири.  


"Як показує досвід, вже один тільки факт наявності в будинку охоронної сигналізації, змушує багатьох квартирних злодіїв відмовитися від скоєння злочину. Найпростіший спосіб вберегти своє майно - поставити помешкання на пультову охорону" - додав В'ячеслав Хлівняк.


Він також повідомив, що, станом на березень поточного року, на території Кіровоградщини під охороною поліції охорони знаходяться 3061 об'єктів різних форм власності, а також 3238 квартир та інших приміщень з особистим майном громадян. 


У минулому році підрозділами поліції охорони залучено під охорону більше 1000 об'єктів та приміщень з майном фізичних осіб, за участю поліцейських охорони попереджено і розкрито більше 3200 злочинів та затримано майже 3300 злочинців.  


Варто зазначити, що охорону об'єктів та квартир на території Кіровоградської області здійснюють 14 нарядів груп затримання поліції охорони. 


Оформити заявку можна за тел.:


099-0-502-220

097-0-502-220

073-0-502-220

080-0-502-220.


Після надходження заявки її одразу передають відповідальному інженеру, який негайно зв'яжеться з клієнтом і у зручний для нього час прибуде за вказаною адресою. 


Оглянувши квартиру, фахівець надасть безкоштовну консультацію щодо вибору ефективної схеми охорони помешкання, розробить план схему встановлення датчиків, надасть відомості щодо вартості монтажних робіт та абонентської плати.


1929Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: