Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/21/bilshe-4-5-mln-grn-z-oblasnogo-bjudzhetu-bude-sprjamovano-na-pidtrimku-viiskovih.htm
новини, 21 лютого 2017

Більше 4,5 млн грн з обласного бюджету буде спрямовано на підтримку військових


Таке рішення було прийняте під час сьогоднішнього засідання обласної координаційної ради шефства над військовими частинами Збройних Сил України та Національної гвардії України під керівництвом першого заступника голови Кіровоградської облдержадміністрації Сергія Коваленка. 


До обласної державної адміністрації надійшли звернення від військових підрозділів, що дислокуються на території Кіровоградської області щодо надання їм фінансової допомоги для вирішення першочергових питань. 


Зокрема, було порушено питання про виділення додаткових коштів у сумі більше 3,4 млн. грн. для завершення ремонтних робіт на третьому поверсі корпусу по вулиці Кавалерійській, де розташований полк спеціального призначення Збройних Сил України. 


Військовій частині А 1405 надати фінансову допомогу у розмірі 300 тис. грн. на ремонт сховища. 


Військовій частині А 1736 надати фінансову допомогу 200 тис. грн. на придбання навчального обладнання для підвищення військових навичок особового складу. 


Обласному військовому комісаріату - 400 тис. грн. на забезпечення безперебійної доставки призовників та кандидатів до навчальних центрів. 


Для виконання завдань з територіальної оборони на території області - більше 300 тис. грн. 


За результатами обговорення, члени комісії погодили надані звернення. 


Таким чином, з обласного бюджету заплановано направити субвенцію державному бюджету на підтримку військових підрозділів, що дислокуються на території області, а також безпекові питання у сумі 4,6 млн. грн.


1354Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: