Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/20/za-sichen-pidrozdili-auditu-kirovogradschini-dodatkovo-popovnili-bjudzhet-na-1-3-mln-grn.htm
новини, 20 лютого 2017

За січень підрозділи аудиту Кіровоградщини додатково поповнили бюджет на 1,3 млн грн


У січні 2017 року проведено 32 планові та позапланові перевірки юридичних осіб. Також в поточному році проведено 19 зустрічних звірок, що на 12  менше в порівнянні з минулим роком, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


Підрозділами аудиту за січень ц.р. донараховано 9,1 млн.грн., що на        5,7млн.грн. більше ніж за відповідний період минулого року. З них донараховано узгоджених податкових зобов’язань, які підлягають погашенню на суму 1,2млн.гривень.


Забезпечено надходження платежів до бюджетів всіх рівнів за рахунок донарахованих сум за актами перевірок підрозділів аудиту у січні п. р. у сумі              1,3 млн. гривень. Рівень стягнення складає 106,9 відсотка.


Зменшено від’ємне значення об’єкта оподаткування податком на прибуток на суму 0,6млн.грн., від’ємне значення ПДВ на суму 3,0млн.грн., що у порівнянні з минулим роком більше на 2,9 млн. гривень.


Такі показники контрольно-перевірочної роботи досягнуті завдяки здійсненню перевірок ризикових суб’єктів господарювання та відпрацюванню в ході перевірок реальності здійснення господарських операцій.



1090Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: