Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/20/u-zhitelja-oblasti-politseiski-viluchili-kanabis-foto-.htm
новини, 20 лютого 2017

У жителя області поліцейські вилучили канабіс (ФОТО)


35-річний мешканець одного з сіл Новомиргородського району, якого лише у минулому році було притягнено до кримінальної відповідальності за аналогічне правопорушення, знову зберігав наркотичний засіб, повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


«Під час розслідування кримінального провадження за фактом крадіжки, поліцейські провели санкціонований обшук у домоволодінні чоловіка, оскільки раніше він потрапляв у поле зору правоохоронців і за скоєння подібного майнового злочину.


У результаті вжитих заходів за місцем проживання особи було виявлено та вилучено сухі рослини, які, за висновком експерта, є канабісом, загальною вагою понад 170 грамів», - розповів начальник Новомиргородського відділення поліції Станіслав Іщенко.


Чоловіку оголошено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. За такі дії йому загрожує покарання – до 3 років обмеження чи позбавлення волі.



1384Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: