Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/20/miskii-parlament-ditei-u-kropivnitskomu-vidznachiv-svoe-15-richchja.htm
новини, 20 лютого 2017

Міський парламент дітей у Кропивницькому відзначив своє 15-річчя



У п'ятницю, 17 лютого, у міській раді Кропивницького відбулася друга сесія міського парламенту дітей. Цього року учнівський представницький орган відзначає 15-річчя своєї діяльності.


У святковому засіданні взяли участь секретар міської ради Андрій Табалов, начальник управління освіти Лариса Костенко, депутат міської ради Анна Ніжникова, представники громадських і молодіжних організацій, депутати МПД поперднього скликання.


Андрій Табалов привітав юних колег із початком роботи міського парламенту дітей у поточному, 2017 році, побажав їм активності і запевнив, що вони можуть завжди розраховувати на підтримку депутатів міської ради в реалізації цікавих і важливих для дітей і молоді проектів.


Під час роботи сесії голова МПД Катерина Карпуніна прозвітувала про діяльність дитячого парламенту у міжсесійний період. Юні депутати також опрацювали і рекомендували до підписання проект двосторонньої угоди між міським паламентом дітей і міською радою Кропивницького. Парламентарі доручили Катерині Карпуніній і секретарю МПД Іллі Кріпаку підписати підготовлений меморандум, а його текст оприлюднити на блозі міського парламенту дітей.


Цього дня Лариса Костенко виконала також приємну місію – відзначила подяками кращі осередки дитячого самоврядування, які були найактивнішими учасниками соціального проекту для дітей з особливими потребами “Доторкнемося дитячої душі – нехай промінчики заграють в ній”.


1569Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: