Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/07/vchora-bilja-supermarketu-atb-nevidomii-striljav-u-sobaku-na-ochah-u-ditei.htm
новини, 7 лютого 2017

Вчора, біля супермаркету "АТБ", невідомий стріляв у собаку на очах у дітей


Як повідомила на своїй персональній сторінці в соціальній мережі Facebook Tanya Sulimenko, вчора увечері невідомий чоловік, вийшовши з супермаркету "АТБ", що на Ковалівці, без будь-якої причини почав стріляти з пістолета по безпритульній собаці. Все це було на очаху численних свідків, серед яких були і діти. Жінки почали кричати і після цього зловмисник втік. За словами очевидців, собаку було поранено. На місце події вони вкликали поліцію. Сам пост такий:   


"НАРОД!!! ЭТО ПИ...Ц!!! ТОЛЬКО ЧТО, ИЗ КОВАЛЕВКОГО АТБ ВЫШЕЛ УБЛЮДОК И НАЧАЛ СТРЕЛЯТЬ В СОБАКУ!!! ТО, ЧЕМ СТРЕЛЯЛ КАК ДВЕ КАПЛИ ВОДЫ БЫЛО ПОХОЖЕ НА ПИСТОЛЕТ (ТОЛЬКО ХЛОПКИ БЫЛО СЛЫШНО)!!! СТРЕЛЯЛ В ПРИСУТСТВИИ ДЕТЕЙ! КОГДА ЖЕНЩИНЫ НАЧАЛИ КРИЧАТЬ, ЭТО НЕЧТО ПОСМЕЛО ОТГАВКИВАТЬСЯ!!!! Я В УЖАСЕ!!!! НА ВИД ДО 35 ЛЕТ, РОСТ 175-180. СИНЯЯ КУРТКА С КАПЮШОНОМ, СВЕТЛО СИНИЕ ДЖИНСЫ!!!".


Також вона повідомила нам прикмети підозрюваного:


"То, что смогла запомнить. Парень. возраст до 35. Высокий, до 180 см (для меня высокий. я 155). Был одет в короткую, на см 30 ниже пояса) куртку, дутую, балоневую светло синего цвета. В капюшоне. Капюшон тонкий, без меха, с высокой застежкой. Светло синие джинсы (ровные "классика"). Думаю, что левша (с левого кармана доставал и стрелял). Обычного телосложения. Когда доставал пистолет, не направлял руку вперед. Стрелял в пол немного отодвигая руку от бедра. Самое страшное, что он был очень спокоен!!! Когда собака за меня начала прятаться, он опять полез в карман, но пистолет достал, когда она начала убегать. Все происходило очень быстро!!! и страшно!!!".

3300Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: