Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/07/u-kropivnitskomu-vidbulosja-vidkrittja-sportivnogo-sezonu-dlja-junih-gandbolistriv.htm
новини, 7 лютого 2017

У Кропивницькому відбулося відкриття спортивного сезону для юних гандболістрів



У Кропивницькому пройшли ігри відкритого Кубку КДЮСШ № 2 з гандболу серед юнаків та дівчат 2006 року народження, повідомляється на сайті міської ради. 


Турнір став першим офіційним стартом для гандболістів цієї вікової категорії, тому хвилювань вистачало як у спортсменів, так і в їхніх батьків, які прийшли вболівати за своїх дітей.


Всі матчі в обох підгрупах виявилися дуже напруженими. У дівчат місця визначилися лише після підрахунку кращої різниці між забитими та пропущеними м'ячами між трьома командами: після закінчення ігор всі три команди мали однакову кількість заробленних очок. Третє місце посіла команда ЗОШ №20 (тренер Данилова Л.В.), друге місце команда ЗОШ №17 і перше команда ЗОШ №18 (тренер Крохмаль С.О.).


У хлопців друге місце теж визначалося після підрахунку різниці між забитими та пропущеними м'ячами між командами Знам'янської ДЮСШ (тренер М. Лежненко) та команди з 20 -ї школи (тренер Сергій Чепурний). Перемога в підрахунку була за Знам'янчанами, вони і стали срібними призерами. Перемогу в змаганнях здобула найбільш досвідчена команда - збірна ЗОШ №17 та ЗОШ №18 (тренер Анастасія Кононенко).


Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також отримали солодощі від обласної федерації гандболу. Цей старт був підготовчим до ігор чемпіонату області , який відбудеться навесні в нашому місті.


1731Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: