Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2017/02/07/u-kropivnitskomu-sbu-viluchila-u-viiskovosluzhbovtsja-vibuhivku-zavezenu-z-raionu-ato-foto-.htm
новини, 7 лютого 2017

У Кропивницькому СБУ вилучила у військовослужбовця вибухівку, завезену з району АТО (ФОТО)


Велику кількість вибухівки та засобів ініціювання підриву вилучили співробітники Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області спільно з поліцією у військовослужбовця однієї з військових частин, що дислокується у Кропивницькому.


Під час обшуку за місцями його проживання та перебування в м.Кропивницькому та Світловодському районі на Кіровоградщині, правоохоронці вилучили у зловмисника майже три кілограми тротилу у шашках, 600 грамів пластиду,  дві машинки для ініціювання вибуху ПМ-4, п’ятнадцять електродетонаторів, дві димові гранати, дев’ять капсул-детонаторів КД-8А, двадцять один мінний підривник, два запали, сигнальну ракету СХТ 40, майже дві сотні набоїв різного калібру та ін.


За попередніми даними, військовослужбовець викрав вибухівку, перебуваючи у районі проведення антитерористичної операції.

 

Вилучені предмети направлено для проведення експертизи. Вирішується питання про порушення кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 КК України


Тривають невідкладні слідчі дії, повідомляє прес-група УСБУ в Кіровоградській області.



   


1740Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: