Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 грудня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/12/26/futbolna-komanda-kirovogradschini-nova-politsija-uviishla-v-triiku-kraschih-vidomchih-komand-ukraini-z-futzalu-foto-.htm
новини, 26 грудня 2016

Футбольна команда Кіровоградщини «Нова поліція» увійшла в трійку кращих відомчих команд України з футзалу (ФОТО)


У фінальному колі Всеукраїнських змагань за «Кубок Міністра внутрішніх справ з футзалу 2016» правоохоронці здобули почесне третє місце.


За плечима у Кіровоградських правоохоронців перемога у відбірковому етапі турніру з футзалу та перше місце у обласних змаганнях серед силових відомств області. А 22 та 23 грудня в спортивному залі Будинку фізичної культури та спорту МВС України відбулась зустріч найсильніших відомчих команд України. 


Команда з Кіровоградщини зарекомендувала себе серйозним суперником, а самі змагання, що відбувалися на футбольному полі, тримали у напрузі гравців, їх тренерів та вболівальників. 


«Це, без сумніву – перемога! А ще - результат спортивної майстерності, сили духу, злагодженої роботи усієї команди, яка знає не лише, як підтримати один одного на службі, але вміє «підставити плече» на футбольному полі. Загалом – їм вдалося зробити серйозний крок до найвищих спортивних вершин!», - зауважив керівник поліції Кіровоградської області Сергій Кондрашенко, який приїхав підтримати команду.


Після нетривалого відпочинку спортсмени обіцяють знову продовжити тренування з новими силами та натхненням.




    


1242Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: