Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 26 грудня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/12/26/370-zvernen-otrimali-podatkivtsi-kirovogradschini-z-pochatku-roku.htm
новини, 26 грудня 2016

370 звернень отримали податківці Кіровоградщини з початку року


З метою забезпечення прозорості та відкритості роботи, реалізації права кожного на отримання інформації Головним управлінням ДФС у Кіровоградській області та його територіальними органами протягом січня - листопада 2016 року забезпечено розгляд 370 письмових звернень від                    546 громадян, що на 26 звернень більше, ніж за відповідний період 2015 року, повідомляє ГУ ДФС у Кіровоградській області.


Зміст основних питань, що порушують громадяни в зверненнях стосуються переважно адміністрування податків, контрольно - перевірочної роботи, інформування про ухилення від сплати податків, соціального захисту та питання фінансового забезпечення колишніх працівників.


За результатами розгляду 359 звернень виконано в термін та                            11 звернень знаходяться на виконанні.


Також, у січні – листопаді ц.р. керівники територіальних органів ДФС області провели 226 особистих прийомів. Під час прямого спілкування найчастіше обговорювалися питання щодо адміністрування податків, контрольно-перевірочної роботи, реєстрації та обліку платників. 


Нагадаємо: з порядком розгляду звернень громадян можна ознайомитися на субсайті територіальних органів ДФС у Кіровоградській області у рубриці «Приймальня громадян» за електронною адресою



1252Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: