Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 грудня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/12/24/v-kropivnitskomu-zapalala-vognjami-golovna-novorichna-jalika-oblasti.htm
новини, 24 грудня 2016

В Кропивницькому запалала вогнями головна новорічна ялика області


В обласному центрі на площі Героїв Майдану відбулося відкриття головної новорічної ялинки області. На свято завітали сотні малих та дорослих кропивничан та гостей обласного центру. З наступаючими новорічними та різдвяними святами учасників святкового дійства привітали голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко та Кропивницький міський голова Андрій Райкович.


Голова обласної державної адміністрації побажав усім кіровоградцям зустріти новорічні та різдвяні свята у колі рідних, близьких та друзів. А прийдешній рік, як він наголосив, обов"язково принесе мир на нашу землю та достаток у родини.


Після того як різнокольоровичи вогнями запалала головна новорічна ялинка області, Сергій Кузьменко разом із міським головою завітали до "Різдвяного містечка", що цьогоріч є родзинкою святкових заходів. За ініціативи обласної державної адміністрації на площі Героїв Майдану були встановлені дерев"яні будиночки де велася жвава торгівля. Кожен бажаючий міг випити запашного чаю або кави, придбати смачні соколики чи випічку, а також новорічні сувеніри та подарунки. У "Різдвяному містечку" Сергій Кузьменко спілкувався та вітав кропивничан із наступаючими святами, а також скуштував смачних булочок із сиром.



1266Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: