Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 грудня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2016/12/24/u-miskii-radi-kropivnitskogo-zaklikali-gromadskist-doluchitisja-do-rozrobki-adresnoi-atributiki.htm
новини, 24 грудня 2016

У міській раді Кропивницького закликали громадськість долучитися до розробки адресної атрибутики


Вчора, 23 грудня, у міській раді Кропивницького під головуванням заступника міського голови Олександра Мосіна відбулось перше засідання організаційної комітету з визначення переможця конкурсу розробки єдиної адресної атрибутики.


До складу комісії також увійшли представники відділу культури і туризму, головного управління житлово-комунального господарства, управління містобудування та архітектури, керівники ЖЕО.


На розгляд комісії були представлені пропозиції від двох претендентів – підприємства «Антураж А» та ФОП “Антураж”. Вони запропонували два варіанти – простішу: інформація на синьому фоні білими літерами та стилізовану під  історичну, багатоколірну, з фотографіями. Відрізняються зразки табличок і матеріалом виготовлення, відповідно через це і їхня вартість теж різна. 


— Головна вимога до оформлення знаку адресації — це унікальність і лаконічність, — відзначив Олександр Мосін. — Знак має передавати ключову характеристику міста Кропивницького, формувати позитивний туристичний імідж міста.


Головномий архітектор міста Вадим Мездрін звернув увагу, що  жоден з варіантів не відповідає заявленим у Положенні про конкурс вимогам. Він запропонував долучити до розробки оформлення адресних табличок спілку архітекторів. Ще одна пропозиція щодо етапів проведення конкурсу, яка знайшла підтримку і в інших членів комісії, надійшла  від голови подільської районної ради Руслана Фросіняка. Він запропонував спочатку провести конкурс ідей оформлення, а вже потім обрати підприємство з відповідними потужностями для виробництва. А щоб до конкурсу залучити якомога більше активних та творчих громадян, Руслан Фросіняк запропонував подовжити термін прийому заявок.


У підсумку організаційний комітет вирішив подовжити термін конкурсу до 1 березня 2017 року. Свої пропозиції можуть надавати як підприємства-виробники, так і фізичні особи, участь у конкурсі безкоштовна. 


До конкурсних робіт обов'язково додається заявка з відомостями про автора, що включають: прізвище, ім'я, по батькові, вік, місце роботи (навчання), місце проживання, контактні телефони та електронна адреса. Роботи надсилаються або подаються на розгляд в друкованому вигляді за адресою 25006, м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41 або на електронну адресу: [email protected].


Голова комітету Олександр Мосін звернувся  до креативних кропивничан з прпопозицією проявити ініціативу та взяти участь розробці оформлення адресних табличок для вулиць рідного міста.  


1200Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: